Diensten

 

OsmoClean biedt u de volgende diensten aan:

Traditioneel ramenwassen


Vooral bij kleinere ramen wordt deze methode toegepast, buiten- en/of binnenkant.

 
Telescopische glasbewassing

 
Uw ramen, inclusief kozijnwerk, wordt met behulp van een telescopische steel en osmosewater gewassen.

Wij kunnen tot een hoogte van 15 meter reinigen en het gebruik van ladders en hoogtwerkers tot het minimum beperken. Op die manier kunnen we onze diensten aan een gunstige prijs aanbieden.

 


Reinigen van zonnepanelen


Vervuiling van uw zonnepanelen heeft een direct negatief effect op het rendement ervan en verkort de levensduur van het zonnepaneel opvallend. Bladeren, stof of uitwerpselen van vogels verhinderen de lichtdoorlaatbaarheid van het glas op het zonnepaneel. Ook snelwegen en industrietereinen zorgen voor extra vervuiling. Bijgevolg gaat het rendement naar beneden. Bij grove en langdurige vervuiling kan er zelfs schade aan het zonnepaneel ontstaan. Daarom is het aan te raden uw zonnepanelen minimum 2 maal per jaar te laten reinigen door een gespecialiseerde firma.

 

Gevelbeplating reinigen


Reinigen van gevelbeplating zoals golfplaten vallen ook onder onze diensten.
De beplating raakt in de loop der tijd altijd vervuild en zo ontstaat er een doffe kleur. Je laat ze dan ook het best jaarlijks reinigen. Het pand krijgt dan weer een mooie uitstraling. Deze reiniging voeren wij ook uit met behulp van osmosewater. Sterk vervuilde delen reinigen wij met een biologisch afbreekbaar oplosmiddel.


Een propere woning het hele jaar door


U wenst dat uw woning er goed uit ziet het hele jaar door. Helaas moet een huis elke seizoenswisseling ondergaan en dat laat zijn sporen na op bv de ruiten, de deuren , de garage, de poorten,  het terras, de dakgoot, enz.
OsmoClean biedt periodieke reinigingsdiensten aan zodat u zorgeloos van uw propere woning kan genieten het hele jaar door. In overleg met de eigenaar(s) bespreken wij alle gewenste reinigingswerken.


Periodieke schoonmaakwerkzaamheden


Het onderhoud van de gemeenschappelijke delen van wooncomplexen behoort eveneens tot ons vakgebied.
In overleg met de syndicus of bewonerscommissies kunnen alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden naar wens afgestemd worden.


Gevelreclame


Uw gevelreclame is het uithangbord van uw zaak. Een propere gevelreclame geeft een goede uitstraling en draagt bij aan het positieve imago van uw zaak.
Contacteer ons voor een gratis offerte ter plaatse.

 

Terrassen en opritten


Met behulp van onze krachtige hogedrukreinigers worden elk terras of oprit gereinigd. Er word altijd rekening gehouden met de gebruikte druk zodanig wat we geen beschadigingen aanbrengen.

Aarzel niet om een offerte te vragen.


 

Daken vrij maken van mos en algen


Mos en algen zorgen voor waterinfiltratie en het tast de deklaag van uw dak aan.  Bovendien geeft het uw huis een slordige uitstraling.

Het is uiterst belangrijk om uw dak goed te onderhouden !!

Met behulp van een hogedrukreiniger word met aangepaste druk en met heet water alle groen en vuil van uw dak gespoten. Daarna behandelen we u dak met een vocht-, mos- en algenwerend product. Zodat u nog vele jaren van een fris dak kan genieten.

Door uw dak te laten ontmossen en te behandelen is uw dak jarenlang beschermt tegen weer en wind, en tegen de terugkeer van mos en algen. Op die manier verlengd u de levensduur van uw dak aanzienlijk.

 


Hogedruk reinigingen


Met onze krachtige machine kunnen met een werkdruk van 200 bar en een maximum temperatuur van 150°C werken.

Door te werken met deze druk en met heet water kunnen we zelf de moeilijkste reinigingsklussen aan.

bv :  gevels, daken, houten constructies, paden, opritten, terrassen, enz.

Voor meer info of een offerte, aarzel niet om ons te contacteren.